» » Modele de friptura

Modele de friptura

Manuel 18 de febrero del 2019 No hay comentarios

Friptura perfectă nu Céré extrem de multă îndemânare, ci mai degrabă răbdare. Ai nevoie de o zi şi jumătate ca să obţii CEEA CE Îţi doreşti. Grătarul trebuie să fie bine încins înainte de a Pune Carne la făcut, iar bucăţile pot fi unse în prealabil cu puţin ulei, pentru a Evita lipirea. Bucăţile mai mari de carne, coaste sau sferturi de Pui, nu trebuie gătite la foc prea puternic. Grătarul clasic, Cu lemn sau cărbuni, ar fi de preferat să aibă CAPAC prevăzut şi cu sistem de aerisire. Friptura se face mai repede şi rămâne fragedă atunci Când puteţi Regla circulaţia aerului DIN Interior. Un récipiendaire cu Apă aşezat în Apropierea grătarului reprezintă o altă soluţie pentru ca friptura să rămână suculentă. Friptura perfectă. Cel puţin o dată ne-am Dorit atunci cînd pregătim o masă în Familie sau pentru perieteni să gătim cea mai delicioasă friptura. Cum Dragostea Trece prin stomac, impresioneaza-TI iubitul rasfatandu-i papilele gustative cu o friptura Perfecta. Aplica cateva Trucuri inteligente pentru ca friptura sa IASA mai buna decat la Mama lui acasa! Carnea de friptura devine frageda si suculenta daca se stropeste cu suc de lamaie inaite de a fi Pusa la fript. Friptura de porc devine mai crocanta, daca inainte de frigere se unge carnea cu Bere cu APA sarata si apoi se frigo la temperatura mai mare.

Cotletele slabe Devin suculente daca inainte de a fi preparate sunt lasate cateva minute in APA cu otet. Carnea de pasare va capata gustul Carnii de Vanat daca este frecata cu condimente si va fi tinuta 24 de minerai in marinata de otet, foi de Dafin, Piper si ienibahar. Se poate obtine o Crusta de snitele FINA si crocanta, daca se adauga, in compozitia prin care este tavalita carnea un varf de cutit de PRAF de Copt. Mirosul de miel sau de OAIE poate disparea définitiv daca, inainte de a fi Gatita, carnea se opareste cu lapte clocotit. Carnea trebuie sa STEA in lapte timp de o ora, PANA se raceste laptele. CEA mai rapida friptura este cea cu OS, deoarece acesta este un Bun conducteur de Caldura si permite patrunderea caldurii pana in mijlocul bucatii de carne. Carnea de friptura nu se Bate niciodata prea tare pentru a nu distruge fibrele. La prepararea fripturilor impanate, bucatelele de slaninuta se Tin cateva Ore la Congelator inainte de a fi folosite. VOR intra mai usor in Carne.

Friptura de pasare la cuptor se poate unge cu APA rece sau ROM. friptura pefectă va STA 7 Ore la cuptor la 140 grade Celsius. En ce qui a été l`Acoperi cu folie de aluminiu, Dacă nu vrei să o cureţi Ore în şir. Carnea se scoate DIN folie şi se Pune în tavă alături de Două căni de apă. Apoi, se acoperă toată carnea cu folie de aluminiu. După Două Ore da Folia la o parte şi, cu ajutorul unei Linguri, Pune DIN sosul DIN tavă peste Carne. Acoper-o din nou şi Pune-o din nou la cuptor. Nu mai ai nevoie decat de răbdare PANA Când friptura va fi gata.

Friptura şi evoluţia: OARE gătitul ne-a făcut oameni? Nu a fost nevoie sa pun in pireu lapte sau UNT. Sosul fripturii a fost fenomenal de gustos. «Dacă rezistaţi trei sau Patru minute cu mâna deasupra grătarului, la o distanţă de câţiva Centimetri»…………….

Manuel

Entusiasta de la cocina, con muchas ganas de aprender y enseñar