» » Modele de unghi cu mov

Modele de unghi cu mov

Manuel 19 de febrero del 2019 No hay comentarios

Prima şi Ultima dată Când am ales Culoarea galben pentru Unghii. Nu că nu mi-AR plăcea, Dar cred că mi se pare un pic ciudat. Prostii de-ALE Mele. Ar trebui să-mi mai fac. 🙂 modèle diferit PE inelar, Roz, Cu desen Flori de cireş. Modèle simpatic şi jucăuş pentru Crăciun. Français cu albastru, fulgi de Nea pe toate unghiile + Model PE inelar – Brăduţ + un autocollant cu un ursuleiman. Modèle mai serios, pentru acelaşi Crăciun. Unghii roşii cu fulgi de Nea mari PE degetul Mare şi PE inelar.

Se vede că-s Unghii de vară, nu? Un dégrader Roz-MOV, Cu Două Unghii cu baza Albă şi buline roşii şi MOV. Modèle Vesel, nu glumă. Modèle pentru Crăciunul 2015. Unghii roşii, auriu cu sclipici PE degetul Cula şi PE inelar bază Albă cu buline roşii şi Aurii. Mi-e Drag acest modèle, acum ími pare rău că nu l-am refăcut pentru crăciunul trecut. Modèle făcut pentru Luna fevarie – un dégrader + inimioare roşii PE inelar. Un fel de français… diferit mai.

Unghii Marsala, Cu modèle diferit PE inelar – bază Roz PAL cu buline Marsala şi auriu. Mi-e Drag acest modèle şi l-AŞ reface în Lunile Reci de toamnă sau iarnă. Unghiile tehnice salvează timp prețios femeilor ocupate de mai bine de 60 de Ani cum se construiesc, pas cu pas, unghiile tehnice Unghii DIN Acril (acryl) Unghii cu gel Unghiile cu gel sau cu Acril: avantaje şi dezavantaje cum întreţii unghiile cu gel ca să te bucuri mai mult de ele modèle Cuminte, Cu baza Roz deschis şi iarăşi Trandafir în relief + sclipici PE inelar. Ai impresia că toată Lumea e Mereu cu ochii PE unghiile Tale? Asta pentru că exact așa este. Limbajul mâinilor în termeni de viteză de mișcare, poziție, Grad de tensiune, Modul în Care Cine ții degetele, distanța dintre mâini și Corp, le arată celor DIN Jur cum ești. În ultimul timp mi-am mai schimbat gustul la modele de Unghii, acum préfèrent Culori mai «cuminţi», desen doar pe câte un deget de la fiecare mână… Dar veți vedea şi voi asta, în pozele de mai jos. 2019 este un an en peline de viata si de culoare. AM adunat intr-un articol 80 de modele de Unghii cu gel doar pentru voi.

Manuel

Entusiasta de la cocina, con muchas ganas de aprender y enseñar